Индийска коса на стикери LINE DIAMOND

84.00 лв.108.00 лв.
0 out of 5

Количество: 10 бр. (единични)

Грамаж:

  • 45см. – 22гр.
  • 50см. – 25гр.
  • 60см. – 28гр.
X