Естествена коса на Стикери

84.00 лв.108.00 лв.
0 out of 5

Количество: 10 бр. (единични)

Грамаж:

 • 45см. – 22гр.
 • 50см. – 25гр.
 • 60см. – 28гр.

Индийска коса Висок клас

270.00 лв.390.00 лв.
5.00 out of 5

Грамаж: 100гр.

Кичури с кератин

51.00 лв.71.00 лв.
5.00 out of 5

Количество: 20бр.

Грамаж:

 • 45см. – 13гр.
 • 50см. – 14 гр.
 • 60см. – 15 гр.

Кичури с кератин на капси

52.00 лв.72.00 лв.
5.00 out of 5

Количество: 20бр.

Грамаж:

 • 45см. – 13гр.
 • 55см. – 14 гр.
 • 60см. – 15 гр.

Опашки – Line Diamond

310.00 лв.360.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 110гр.

Опашки – Line Gold

220.00 лв.265.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 110гр.

Славянска коса – Кичури с кератин

93.00 лв.120.00 лв.
0 out of 5

Количество: 20бр.

Грамаж:

 • 45см. – 13гр.
 • 55см. – 14 гр.
 • 60см. – 15 гр.

Славянска коса на треса

420.00 лв.545.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 100гр.

X