Ние, от InnaHairExtensions.com ползваме услугите на куриерска фирма “Еконт Експрес”.
За Ваше удобство и за максимална коректност всяка поръчка пристига с опция “Преглед преди плащане”.

В срок от 14 дни имате право да върнете или замените това, което сте поръчали, но само ако е в състоянието, в което сте го получили от нас. Продукта да не е носен навън, а само пробван в домашни условия и оригиналната опаковка и етикетите да не са отстранени. Ако тези условия са спазени, веднага след като го получим обратно от Вас ще направим замяна за предварително избрания модел или ще върнем пълната му стойност, която сте заплатили преди това. Сумата по върната пратка се възстановява само и единствено по банков път в срок до 7 работни дни. . При замяна куриерската услуга в посоката към Вас е за Ваша сметка. Връщането към нас е винаги за Ваша сметка. За да бъдем максимално коректни, изпращаме всички поръчки с безплатна опция „Преглед преди да платиш„. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по ясна представа за продукта в момента на получаването му.

ИНФОРМАЦИЯ:

Поръчки направени през сайта ни са с преоритет – доставка 1-2 работни дни.

Поръчки направени през телефон се доставят до 2-3 работни дни.

ВАЖНО:

За продукти направени по поръчка на клиента или по индивидуална поръчка, не подлежат на връщане или замяна .
 
От хигиенно съобразни причини връщането или замяната на продукти от Естествена коса, които са били поръчани в готов вариант за поставяне (зашити), не се извършва.

След получаване на продукт от Естествена коса, пълна отговорност за състоянието и продължителността на ползване на продукта, носи клиента.

Не носим отговорност за промяната в състоянието на продукти от Естествена коса (като заплитане, накъсване, изгаряне, цъфтеж или получаване на нежелан цвят при боядисване).
 
Изброените не се смятат за фабричен дефект, а за нормални следи от неправилна употреба, поддръжка, съхранение и използване на високи градуси при термична обработка.

Ако желаете да замените или върнете продукт, моля свържете се с нас според удобния за Вас начин на посоченият телефон, пишете ни съобщение на Facebook страницата ни https://www.facebook.com/innaextensions/  или на имейл sales@innahairextensions.com

Винаги сме на Ваше разположение!

X