Естествена коса на Стикери

74.00 лв.96.00 лв.
0 out of 5

Количество: 10 бр. (единични)

Грамаж:

  • 45см. – 22гр.
  • 55см. – 25гр.
  • 60см. – 28гр.

Индийска коса Висок клас

240.00 лв.355.00 лв.
5.00 out of 5

Грамаж: 100гр.

Кичури с кератин

46.00 лв.66.00 лв.
5.00 out of 5

Количество: 20бр.

Грамаж:

  • 45см. – 13гр.
  • 55см. – 14 гр.
  • 60см. – 15 гр.

Кичури с кератин на капси

47.00 лв.67.00 лв.
5.00 out of 5

Количество: 20бр.

Грамаж:

  • 45см. – 13гр.
  • 55см. – 14 гр.
  • 60см. – 15 гр.

Опашки – Line Diamond

285.00 лв.330.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 110гр.

Опашки – Line Gold

220.00 лв.265.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 110гр.

Руска коса – Кичури с кератин

74.00 лв.106.00 лв.
0 out of 5

Количество: 20бр..

Руска коса Deluxe – Насипно състояние

408.00 лв.698.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 100гр.

Руска коса на треса

330.00 лв.450.00 лв.
0 out of 5

Грамаж: 100гр.

Руска коса на треса Deluxe

488.00 лв.648.00 лв.
4.50 out of 5

Грамаж: 100гр.

X